Ανδρομάχης 228

Καλλιθέα Αττικής

211 118 97 55

lawpanagiotou@gmail.com

Τα τελευταία χρόνια, εμφανίζουν αύξηση οι ιατρικές αμέλειες και τα ιατρικά σφάλματα τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στη χώρα μας.

Καθίσταται πλέον αναγκαία η εξειδικευμένη αντιμετώπιση των συγκεκριμένων υποθέσεων, για την αποζημίωση από ιατρικά λάθη και ιατρικής αμέλειας, που τις περισσότερες φορές αφορούν την πρόκληση σοβαρών βλαβών οι οποίες καθορίζουν τις νέες επώδυνες συνθήκες διαβίωσης του ανθρώπου για το υπόλοιπο της ζωής τους ή το θάνατο των ασθενών.

Τα ιατρικά λάθη, συμβαίνουν είτε στο στάδιο της λανθασμένης διάγνωσης από τους ιατρούς, είτε στο στάδιο των χειρουργικών επεμβάσεων. Η αξιολόγηση των ιατρικών ενεργειών από τον ιατρικό φάκελο τους ασθενούς και των δεδομένων, μελετάται από πραγματογνώμονες συνεργάτες του Δικηγορικού μας Γραφείου, με σκοπό να εξετασθούν τα στοιχεία από αυτούς και έπειτα εξετάζεται εάν στοιχειοθετείται η νομική απαίτηση του ασθενούς για αποζημίωση εξαιτίας ιατρικού λάθους και αμέλειας του ιατρού.

Το ίδιο συμβαίνει και στις περιπτώσεις όπου οι συγγενείς του ασθενή ο οποίος απεβίωσε, επιθυμούν να διερευνηθεί η ορθότητα των ιατρικών ενεργειών. Στις περιπτώσεις αυτές, απαιτείται νεκροψία – νεκροτομή όπου διορίζεται από τη πλευρά των συγγενών εξειδικευμένος τεχνικός σύμβουλος – ιατροδικαστής, ο οποίος είναι παρών στη διαδικασία της νεκροψίας και νεκροτομής.

Οι διαδικασίες αυτές, απαιτούν χρόνο και σταθερότητα στα βήματα που ενεργούνται σε τέτοιου είδους σοβαρές υποθέσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες και παροχή νομικών συμβουλών.