Ανδρομάχης 228

Καλλιθέα Αττικής

211 118 97 55

lawpanagiotou@gmail.com

Η Visa για μερικές χώρες του εξωτερικού, απασχολεί πολλούς πελάτες του γραφείου μας. Είτε για επαγγελματικούς είτε για λόγους αναψυχής πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν σε χώρες που εξαιτίας της υφιστάμενης νομοθεσίας δεν είναι πάντα εύκολο.

Η διαδικασία για την αίτηση αν γίνει από κάποιον που δεν γνωρίζει, ίσως αποβεί χρονοβόρα ή ακόμα χειρότερα να μην φέρει αίσια αποτελέσματα καθώς πολλές πρεσβείες είναι ιδιαίτερα αυστηρές ως προς τις εγκρίσεις των αιτημάτων. Για αυτό το λόγο συμβουλεύουμε πως η νομική καθοδήγηση φέρει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα από ένα φυσικό ή εξ αποστάσεως ραντεβού είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την υπόθεσή σας για την έκδοση βίζας και να σας κατευθύνουμε στη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Ο αρμόδιος δικηγόρος του γραφείου που θα αναλάβει την υπόθεση σας είναι αυτός που θα κρίνει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, θα συντάξει την αίτηση, τον φυσικό φάκελο και θα ορίσει το ραντεβού σας στα γραφεία της πρεσβείας.